24 de juny 2017

RELLEU AL PATINATGE JMJ


CANVI D'ENTRENADORA AL PATINATGE

Desprès de 12 anys de dedicació a la nostra secció de Patinatge, la Marta Mustieles ens informa que tanca una etapa i que la propera temporada ja no serà amb nosaltres.  Des de l'AMPA de l'escola JMJ i des de la secció de Patinatge en particular, no podem més que agrair-li profundament a la Marta la seva entrega i la seva vàlua, demostrada en tantes i tantes hores d'entrenament i de competicions al llarg de tots els darrers anys, fent crèixer la llavor del Patinatge en tantes i tantes de les nostres filles. 

El 17 de juny, a la festa de fi de curs, en acabar l'actuació dels grups de Patinatge, el P. JosepMª Taulats, Director de l'escola Manyanet JMJ, i en JJ.Aymerich, Vocal d'Esports de l'AMPA, van fer entrega a la Marta d'una placa especial d'agraïment enmig d'un emotiu aplaudiment.  Marta, moltes gràcies, que tinguis molta sort, i sempre estaràs una mica amb nosaltres.




Des de la coordinació de la Secció ens informen que la nova entrenadora serà  la Magalí Ferreiro, a qui podeu veure a la fotografia amb la Marta el darrer dia de la temporada.Dipositem en ella tota la nostra confiança i us demanem que tots ho feu. La Magalí agafa aquesta responsabilitat amb molta il·lusió i estem convençuts de que ho farà d'allò més be. Tindrà també a la Muriel Sisón com a colaboradora, i segur que les dues juntes faran un bon treball. 



A nivell d'entrenaments, els grups 1 , 2 i 3 tindran a les dues entrenadores i el grup 4 només a la Magalí.  Estem encara a la recerca d'un entrenador/a per les patinadores del grup 5, esperem tenir-lo aviat.  Els grups i els horaris canvien una mica de cara al curs proper, presteu atenció a les novetats que us informaran des de la Secció de Patinatge.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada